Primarul Vela vrea Sala Polivalentă. Mută gugulanii la Reşiţa!

Tradiția cărășeană în ceea ce privește voleiul pare să renască datorită gugulanilor de la Volei Club Banatul Caransebeș. Echipa masculină se află în plin campionat, caransebeșenii având rezultate tot mai bune, printre care şi o victorie în trei seturi cu Lapi Dej, una dintre candidatele la promovarea pe prima scenă voleibalistică masculină din țară.

Gugulanii joacă meciurile de pe teren propriu în sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 7 din oraş, însă edilul-șef dorește să le ofere voleibaliștilor condiții de prima ligă, mai ales dacă aceștia se vor califica în play-off.

Administrația locală din oraș are în plan preluarea sălii polivalente din municipiul de pe Timiș și Sebeș, deținută în momentul de față de patronatul de la Caromet. În caz nefavorabil, edilul nu exclude o mutare a gugulanilor la Reșița. „Încercăm pe viitor să ajungem la o înțelegere cu patronatul de la Caromet, ca să preluăm sala polivalentă din Caransebeș, pentru a obține licența de a putea evolua la Caransebeș în liga superioară, iar în cazul în care nu se poate acest lucru, le vom face o bucurie prietenilor din Reșița, să jucăm în Sala Polivalentă din Reșița”, a declarat primarul Marcel Vela.

Volei Club Banatul Caransebeș a transferat în pauză competițională de iarnă mai mulţi jucători cu care gugulanii vor ataca promovarea. Cătălin Lele, Andrei Achimescu, Emil Lung (Oradea) și Ștefan Someșan (Suceava) au întărit lotul gugulanilor.

Transferurile făcut în această perioadă, prin aducerea unor jucători de la Oradea, jucători ce au un CV important, au dovedit că managementul clubului este în regulă și există perspectiva să jucăm în play-off, după care, dacă ne clasăm în primele locuri, să ne batem pentru promovarea în liga superioară. Am reînnodat tradiția voleiului la Caransebeș și, evident, toți iubitorii acestui sport vor găsi în noua formulă de echipă suficiente soluții pentru a fi mulțumiți de spectacolul sportiv”, a mai declarat Vela.

foto: http://www.7-zile.com/