Primarul Ursu nu se lasă: vrea condiții de 10 la spitalul din Oravița!

spital oravita
whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

Investițiile destinate să aducă un plus de confort atât pacienților, cât și cadrelor medicale continuă la Spitalul Orășenesc Oravița.

Condițiile la spitalul din orașul de pe Valea Carașului sunt dintre cele mai bune. Meritul nu este doar al conducerii unității medicale, ci și al primarului Dumitru Ursu, care răspunde cu promptitudine la fiecare solicitare venită din partea managerului Mircea Popescu.

Pe lângă proiectele derulate de administrația locală, prin care s-a reușit achiziționarea de aparatură medicală nouă pentru o capacitate crescută de diagnosticare și tratament, spitalul beneficiază acum și de dotări menite să sporească confortul pacienților și cel al cadrelor medicale. Mai exact, cu sprijinul Primăriei Oravița, conducerea unității medicale a achiziționat pentru toată zona de parter linoleum antibacterian și câteva piese de mobilier pentru pacienți și aparținători.

spital oravita 3

„A fost finalizată montarea la parter a uneia din cele mai bune pardoseli de trafic intens, linoleum tarkett, și a unor bănci noi din oțel cromat. Mulțumim pe această cale primarului orașului Oravița, Dumitru Ursu, și consilierilor locali care, ca de fiecare dată, au răspuns pozitiv nevoilor spitalului. Cu implicarea și sprijinul acestora, comunitatea noastră beneficiază de o unitate spitalicească modernă, capabilă să asigure un act medical de calitate și să răspundă tuturor cerințelor actuale.”, transmite managerul unității medicale de pe Valea Carașului, Mircea Popescu.

spital oravita 2