Primarul Ursu, așteptat de vicepremierul Shhaideh la București! Din cauza gropilor de care nu răspunde Hurduzeu!

Mai toate drumurile care duc spre Oravița sunt praf! Pentru unul dintre ele, primarii localităților pe care le străbate și-au dat mâna, au semnat un memoriu, iar Ursu e așteptat cu el în biroul vicepremierului României!

Pe drumul județean aflat în administrarea Consiliului Județean Caraș-Severin se moare cu zile. Și asta pentru că nu mai vorbim despre gropi, ci de cratere imense și atât de adânci încât pot răsturna un camion, nu doar o mașină mică. Unde mai pui că nici măcar nu sunt semnalizate. Situația e scandaloasă de multă vreme, dar administrația județeană a făcut rost abia acum de câțiva lei, plus că procedurile au durat exasperant de mult. Curând se va turna ceva bitum în aceste cratere.

Lucrurile stau aproximativ la fel și pe drumul care leagă Moravița de Oravița. De data aceasta vorbim despre un drum aflat în administrarea Drumurilor Naționale. „Am adunat semnături de la toți primarii și de la un număr foarte mare de cetățeni ai localităților de pe toată lungimea drumului dintre Moravița și Moldova Nouă. Am discutat deja pe această temă cu doamna vicepremier Sevil Shhaideh și mi-a spus că mă așteaptă cu memoriul la București. Vom merge împreună și la Ministerul Transporturilor”, a declarat primarul Oraviței, Dumitru Ursu, pentru expressdebanat.ro.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Vești bune au venit deja dinspre Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara, directorul Horațiu Simion anunțând că drumul va intra în reabilitare.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/