Primarul Torma, mulţumit de fermitatea deciziilor luate de Marcel Vela. Moldova Nouă, zero cazuri de infectare cu noul coronavirus

Pornind de la ideea „Să dăm Cezarului cele ce sunt ale Cezarului”, primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma, demonstrează că nu este mânat de orgoliu și mândrie atunci când vine vorba de măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19. Actualul edil social-democrat se arată mulțumit de fermitatea deciziilor luate de ministrul Afacerilor Interne, mai ales în contextul sărbătorilor pascale.

Chiar dacă, în vara anului trecut, șeful administrației publice locale din Moldova Nouă își lua la revedere de la partidul cu ajutorul căruia a câștigat alegerile locale în 2016 (PNL), conducerea liberalilor cărășeni reproșându-i pe atunci lui Torma lipsa de fair play în cadrul alegerilor europarlamentare, totuși, când vine vorba de sănătatea locuitorilor din urbea pe care o conduce, dar și de cea a cetățenilor României, Adrian Torma dă uitării clinciurile politice avute cu fostul său șef de partid și apreciază modul în care a fost gestionată situația, în plină stare de urgență, dar și eforturile depuse de MAI pentru ca pâinea binecuvântată și Lumina Sfântă să ajungă la credincioși în acest an de Paște.

„Moldova Nouă, momentan, nu are cazuri de infectare cu noul coronavirus. Au fost câțiva cetățeni care prezentau simptome, însă nimic confirmat. Actualmente avem 42 de persoane în autoizolare, iar în privința amenzilor aplicate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice pe raza orașului, cu ocazia sărbătorilor pascale, numărul acestora a scăzut. Anul acesta au fost aplicate doar două, trei sancțiuni spre deosebire de anul trecut, când numărul lor ajungea undeva la șapte, opt. În tot acest context, aici dovedesc că nu sunt orgolios și mândru, ordinea și liniștea publică, atât în orașul Moldova Nouă, cât și în țară, au fost ținute sub control datorită deciziilor clare și hotărâte luate de Ministerul Afacerilor Interne”, a punctat edilul-șef pentru expressdebanat.ro.