Primarul Stepanescu şi-a trimis „spion” în Valea Domanului!

Activitatea de la CSM Şcolar şi Metalul Reşiţa va fi atent monitorizată începând de astăzi de recordmanul de selecţii în echipa naţională de fotbal a României.

Administraţia publică locală încearcă să pună la punct şi lucrurile care nu funcţionează aşa cum ar trebui în momentul de faţă la cele două cluburi de fotbal din Valea Domanului pe care le finanţează, centrul de copii şi juniori, CSM Şcolar, şi echipa de liga a doua, Metalul. În cadrul unei conferinţe de presă ţinută la Stadionul „Mircea Chivu”, edilul-şef al Reşiţei, Mihai Stepanescu, a anunţat câteva dintre deciziile luate pentru dezvoltarea fotbalului reşiţean. Din punct de vedere organizatoric, primarul spune că fiecare angajat al celor două cluburi va avea o fişă a postului foarte clară, astfel încât să nu mai existe cazuri în care salariaţii să se calce pe ghete şi să încurce lucrurile.

Gurgu, din birou, pe bancă!

Stepanescu a mai spus că a fost reziliat contractul cu firma care ar fi trebuit să furnizeze scaune roş-negre pentru stadion, dar a trimis albastre. Un aspect foarte interesant îi vizează pe tinerii talentaţi crescuţi în propria pepinieră. Aceştia urmează să încheie contracte cu clubul şi să fie plătiţi, scopul fiind acela de a nu-i mai pierde gratis sau pe sume modice în momentul în care sunt ofertaţi de alte grupări. În ultimii ani nu prea a fost cazul, la încheierea junioratului prea puţine produse ale CSM Şcolar trezind interes.

Antrenorii centrului de copii vor trebui şi ei să lucreze mult mai eficient decât au făcut-o până acum şi asta pentru că vor fi stabilite nişte obiective foarte clare. „Cu privire la răspunderile la CSM Şcolar, am decis printr-o dispoziţie a primarului ca domnul Adrian Ciocan să asigure coordonarea clubului pentru că domnul Carol Gurgu are atribuţii de antrenor secund la echipa de Liga a II-a. Nu poţi să faci faţă tuturor cerinţelor, să te ocupi şi de pregătirea echipei, şi de baza materială, şi de urmărirea grupelor de copii. Cred eu că domnul Ciocan este potrivit să o facă”, a declarat Mihai Stepanescu.

Nu e deranjat de „oficializarea” lui Munteanu!

Dorinel Munteanu a fost o prezenţă constantă la meciurile Metalului din ultima vreme, ceea ce a dat naştere la tot felul de speculaţii. Multe voci îl dădeau ca înlocuitor al lui Marian Pană la vreun eventual pas greşit al echipei, dar poziţia sa va fi cu totul alta. „Am decis ca primarul să-l împuternicească pe domnul Dorinel Munteanu, ţinând cont de experienţa dânsului, de faptul că e legat de Reşiţa şi de Caraş-Severin, reprezentant onorific al primarului. Cred că dânsul poate aduce un plus echipei şi oraşului nostru. Nu are, ca să elimin orice speculaţii, niciun alt gând decât să ajute echipa. Nu vine cu vreun scop ascuns”, a explicat Stepanescu. Dorinel Munteanu va fi, practic, omul de încredere al primarului, ochiul avizat care va putea da oricând un sfat bun şefului administraţiei publice locale. „Îi mulţumesc domnului primar pentru încredere şi pentru titlul onorific acordat. Eu şi până acum am fost alături de echipă. Eu încerc să fiu de ajutor cu toată experienţa şi priceperea mea. Chiar dacă voi primi vreo ofertă de a antrena, şi îmi doresc acest lucru, voi fi alături de echipă”, a declarat Dorinel Munteanu. La rândul său, Marian Pană a spus că nu e deranjat de faptul că munca sa va fi supervizată: „Eu cu Dorinel colaborăm de mai mult timp, din turul campionatului. Noi discutăm şi atâta timp cât e în folosul echipei nu văd de ce să nu colaborăm”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/