Primarul și viceprimarul Caransebeșului, pe drumuri diferite! „Noi suntem tot ăia, mai puțin dânsul!”

Conflictul deschis dintre Marcel Vela și Felix Borcean a scindat organizația PNL Caransebeș în două tabere și nimeni nu se mai ferește să spună de partea cui s-a poziționat.


Dacă în cazul noului președinte PNL Caransebeș, Andrei Ungur, lucrurile erau evidente, vicele Marius Isac a manifestat răbdare. După ce liberalii au pierdut însă, pentru moment, majoritatea în Consiliul Local Caransebeș, Isac a dat și el cărțile pe față. „Colaborarea mea cu primarul Felix Borcean va fi strict instituțională, vom face tot ceea ce este omenește posibil pentru bunul mers al orașului și al cetățenilor orașului, iar pe chestiune politică drumurile noastre sunt despărțite. Aș putea spune că sunt dezamăgit de situația în mare, dar viața merge înainte, noi suntem tot ăia, mai puțin dânsul, domnul primar. Vom ieși învingători, sunt convins!”, a afirmat viceprimarul Caransebeșului.

Victoria despre care vorbește Isac nu e neapărat și victoria caransebeșenilor. Orașul va avea, timp de un an, un primar pe care nici măcar colegii lui de partid nu-l mai susțin. Și aici nu mai vorbim de oportunitatea inițiativelor sale, ci de jocurile politice. Jocuri ai căror pierzători sunt cunoscuți deja: caransebeșenii!