Primarul Reșiței a greșit socoata! A estimat multe și ieftine, dar sunt puține și scumpe!

Municipalitatea reșițeană a încercat să ridice piața imobiliară din Reșița, care e una din cele mai sărace din țară, dar realitatea l-a contrazis încă o dată pe Nelu Popa!

Aleșii locali au pus deoparte un milion de lei pentru a cumpăra apartamentele care se găsesc scoase la vânzare de către reșițeni. În primul rând, credea primarul Popa, piața imobiliară s-ar mai fi ridicat puțin odată ce oferta s-ar fi subțiat prin achiziționarea de către Primărie a mai multor locuințe. În al doilea rând, anticipa edilul-șef, urma să cumpere la prețuri avantajoase apartamente care să fie puse la dispoziția celor ce ar trebui să aducă un mare plus orașului. Numai că așteptările lui Nelu Popa nu s-au confirmat decât în proporție de zece la sută.

„Am cerut de la Patrimoniu ofertele, să le văd, sunt 9 apartamente și 10 garsoniere! Asta-i tot! Eu mă gândeam că o să avem cel puțin 100 în ofertă care să ne depășească oferta noastră financiară și să facem o licitație inversă. Să luăm mai ieftin. Nu suntem obligați să le luăm pe astea pentru că noi luăm cât vrem și cum vrem. Nu mă așteptam la atât de puține, sincer. Noi ne-am bugetat o anumită sumă pentru a cumpăra. Am bugetat undeva la 250.000 de euro, vreun milion de lei. Sunt bugetate garsoniere, apartamente cu 2 camere și cu 3 camere, eu am zis că luăm apartamente la licitație inversă, la prețuri foarte bune, dar se pare că nu o să fie chiar așa că nu sunt multe”, a declarat Nelu Popa pentru expressdebanat.ro.