Primarul PSD al comunei Gârnic, mesaj pentru Luminița Jivan: „Îi dorim noului președinte PSD mult succes și multă poftă de muncă!”

Începutul de săptămână pare a fi un nou început pentru Organizația PSD Caraș-Severin întrucât, după plecarea lui Ion Mocioalcă la PRO România, Luminiței Jivan i-a fost predată de către Liviu Dragnea cârma social-democraților cărășeni. Dacă acest lucru va aduce echilibru în tabăra roșiilor sau va adânci și mai mult problematica părăsirii partidului rămâne de văzut. Cert este că există persoane care se bucură de reușita deputatei, unul dintre aceștia fiind primarul comunei Gârnic, Nicolae Tismănariu.

După episodul primei femei în funcția de prim-ministru în România (Viorica Dăncilă), iată că, în această săptămână, asistăm și la episodul primei femei PSD-iste care a urcat în cea mai înaltă funcție în principalul partid aflat la guvernare, la nivelul județului Caraș-Severin – Luminița Jivan (președinte interimar în rândul social-democraților cărășeni). Cu această ocazie s-au îndeplinit și predicțiile primarului comunei Gârnic, Nicolae Tismănariu, care, într-un interviu pentru expressdebanat.ro, explica, în urmă cu trei săptămâni, de ce deputata Jivan ar merita actuala funcție: „Este un suflu tânăr în partid, era mult mai apropiată de noi, de primari, a fost implicată în demararea și derularea proiectelor pe care le-am avut”.

Astăzi, când preluarea interimatului PSD-ului cărășean de către Jivan nu mai este un zvon, ci o certitudine, l-am întrebat pe edilul Gârnicului cum a primit această veste. Motiv pentru care, deloc surprins de cele întâmplate,  Tismănariu declară: „Această veste o așteptam! Îi dorim noului președinte PSD mult succes și multă poftă de muncă!”.

Referitor la planuri/proiecte pe care ar dori să le discute cu noua conducere a social-democraților de la nivel județean, acum, când barierele comunicării s-au ridicat, edilul Tismănariu concluzionează: „Deocamdată, nu am proiecte pe care să le depun. În schimb, am proiecte deja în derulare. Avem alimentarea cu apă, canalizările, asfaltările stradale Padina-Gârnic. Suntem cu toate proiectele în grafic”.