Vacanță activă în fotbalul feminin. Fortuna și-a aflat adversarul din Cupa României, iar Banatul a dominat campionatul de futsal feminin

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Campionatul feminin de fotbal a intrat în binemeritată vacanță, dar acest lucru nu înseamnă stoparea completă a activității. FRF a tras la sorți meciurile din sferturile Cupei României de fotbal feminin, iar recent s-a desfășurat și prima ediție a Campionatului Național de Futsal feminin.

Astfel, conform tragerii la sorți, Fortuna Becicherecu Mic va juca în sferturi pe teren propriu, deoarece gazdele sunt echipele cu un parcurs mai scurt în cupă sezonul trecut. Adversarul singurei echipe de fotbal din Banat ce joacă în prima ligă va fi Heniu Prundu Bârgăului. Meciurile se vor juca în jurul datei de 1 martie anul viitor. În campionat, Fortuna a terminat turul pe locul 4, cu 14 puncte, unul mai mult decât Heniu.

În altă ordine de idei, la sfârșitul săptămânii trecute s-a jucat primul Campionat Național de Futsal feminin, la Timișoara, cu participarea multor jucătoare de la teren mare. Marea câștigătoare a fost Universitatea de Vest Timișoara. Pe locul doi au fost Vest Sport Academy, tot timișorence, iar pe trei, Banat Girls Reșița.

untitled design set 970x90 px

Sursă foto: facebook.com/pg/ACS-Fortuna-Becicherecu-Mic-feminin

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/