Primarul Popa să coboare din Văliug în Reșița! Starea drumurilor nu a fost niciodată atât de groaznică!

Liderul social-democraților din Consiliul Local Reșița, Mirel Sabo, a lansat cel mai dur atac de până acum la adresa edilului-șef! Pe tema gropilor din oraș!

După ce Nelu Popa a amintit ieri, într-o conferință de presă, de un mesaj ironic al consilierului local PSD Mirel Sabo postat pe Facebook, vizavi de starea deplorabilă a carosabilului din Reșița, acesta din urmă a ținut să demonteze fiecare scuză a edilului-șef. I-a cerut public soluții și, în plus, i-a sugerat să petreacă mai puțin timp la Văliug, acolo unde Popa are afaceri și unde adoră să petreacă timp, atât vara, cât și iarna. „Postarea respectivă a fost preluată, spre surprinderea mea, de o mulțime de persoane pe care eu nici măcar nu le cunosc. Asta înseamnă că reșițeanul de rând este supărat și foarte supărat fiindcă starea drumurilor în oraș nu a fost niciodată atât de groaznică. E al treilea an în care dă cu clorură și se fac gropi. E cât se poate de normală nemulțumirea reșițenilor. Trebuie să găsească o soluție, asta de acum se pare că nu e bună de nicio culoare. De fapt, nu face nimic. Ce să facă, să bage zăpada în buzunar?! Frumos! Să mărească impozitele! Să vină cu soluții! Am ajuns să facem jaloane, e inadmisibil, nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva în oraș. Ar trebui să coboare cu picioarele pe pământ și să coboare din Văliug în Reșița, aici să-și desfășoare activitatea și să nu mai semneze mapa la Văliug pe timp de vară!”, a atacat Sabo.

Liderul PSD s-a referit și la creditul luat de municipalitate pe vremea lui Mihai Stepanescu pentru asfaltarea arterelor principale. Credit pentru care se vor mai plăti rate încă zece ani! „Eu sunt scurt la memorie?! Că așa a spus. Poate el e! În 2012, majoritatea în Consiliul Local era PNL-PDL!”, a replicat Miel Sabo.