„Un drum nu e ca un bibelou! Popa nu se pricepe, nu știe să le întrețină!”

Acuzat astăzi direct de către primarul Reșiței de artificii și lucrări de proastă calitate pe drumurile din municipiu, fostul viceprimar Ioan Crina spune în replică despre Nelu Popa că încearcă să scape de înjurăturile oamenilor, deschizând un joc cu miză electorală.

Actualul consilier județean PSD nu i-a rămas dator primarului Reșiței și l-a acuzat pe acesta că habar  n-are să gestioneze drumurile și deszăpezirea pe timpul iernii, motiv pentru care în oraș e dezastru la ora actuală. „Sunt șapte ani de când s-au terminat drumurile alea și dacă se uită și el vede că problemele cele mai mari nu sunt pe drumurile care s-au reabilitat atunci. Un drum nu e ca un bibelou, el trebuie întreținut. Păi dacă nu știe să le întrețină… dă cu clorură pe drumuri nepregătite pentru iarnă! A făcut expertize, e vreun rezultat?! Eu ce să-i fac?! Și peste 100 de ani, dacă o fi Popa primar, Doamne ferește, el tot va da vina pe alții. Pe vremea lui Stepanescu s-au asfaltat vreo douăzeci și ceva de kilometri de drumuri, pe vremea lui Popa s-a făcut o alee de promenadă! Tot drumurile astea au fost și acum un an, și acum doi ani. Dacă nu știe să le întrețină, eu ce să-i fac?! Drumul trebuie întreținut. Probleme sunt pe I.L. Caragiale, pe Timișoarei, au început pe A.I. Cuza. Și în niciun caz nu sunt implicat eu în asta. Un drum de genul ăsta trebuie refăcut după cinci ani. E clar că el nu știe să le întrețină”, a afirmat Ioan Crina pentru expressdebanat.ro.

Mai mult decât atât, social-democratul vede în acest schimb de replici doar un joc politic, pe care Popa l-ar fi inițiat cu scopul de a fugi de răspundere. Și totodată se întreabă de ce municipalitatea și-a dorit să cumpere astăzi asfalt de la firma familiei sale dacă Popa o tot critică atât. „Vede și el că îl înjură lumea și atunci trebuie să dea vina pe cineva. Astăzi m-a sunat Tuță, directorul lor, să le vând asfalt. Când s-a dat cu nisip și sare nu au fost atâtea probleme. Popa nu se pricepe și, dacă nu se pricepe, să își ia oameni care se pricep! Anul viitor dacă vor face la fel va fi și mai rău. Orice om poate vedea cum nepriceperea lui agravează situația”, a mai spus Ioan Crina.