Primarul Popa, despre ce va fi după alegerile locale: „Nu îmi place să vând pielea ursului din pădure. Alții o fac, eu nu!”

Edilul-șef al Reșiței consideră că nu este momentul să-și facă planuri pe viitor, cel mai important lucru e să se concentreze asupra proiectelor pe care Primăria Reșița le are în derulare. Din acest motiv spune că la nivelul Filialei PNL Reșița nu s-a făcut o analiză internă pentru a se stabili cu cine să se meargă pentru viceprimari, în cazul câștigării alegerilor locale din septembrie 2020.

„Mie nu îmi place să vând pielea ursului din pădure. Alții o fac, eu nu. Atunci când vom câștiga, vom vedea cum vom împărți pozițiile de control în Consiliul Local și în Primăria Reșița”, ne-a declarat primarul Popa.

Edilul-șef a demontat zvonurile privind o „distanțare fizică” față de Adrian Dacica, viceprimar și coleg cu el de partid. „Nici vorbă. Nu știu de ce se crede acest lucru. Vă asigur că este o percepție greșită. Adi Dacica se ocupă de Asistența Socială și are unul dintre cele mai mari proiecte pe care le face Reșița pe fonduri europene: proiectul de incluziune socială care înseamnă 8 milioane de euro e un proiect destul de complex care presupune modernizarea blocului din Mociur, a blocului cunoscut sub numele de Căminului fetelor, din Lunca Pomostului, căi de acces în Dealul Crucii, transport public în Dealul Crucii. Sunt proiecte destul de serioase și le-am dat pe mâna lui și vă pot spune că se descurcă destul de bine”, a mai spus Ioan Popa.