Călin Dobra a privit de la masa jurnaliştilor vizita ministrului Bode la Timişoara: „Nu am fost invitat”

Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, a fost lăsat pe din afară la vizita ministrului Transporturilor, Lucian Bode, de vineri de la Timişoara, deşi invitaţi au fost şi Nicolae Robu, şi oficialităţi locale şi judeţene de la Arad. Chiar şi neinvitat, Dobra a fost prezent deoarece s-au discutat proiecte importante de infrastructură în care va fi direct implicat.

Chiar dacă a fost prezent, Călin Dobra nu a stat la masa principală, ci la masa destinată jurnaliştilor pe perioada întregii întâlniri. Înainte să plece, a luat cuvântul şi şi-a exprimat nemulţumirea că nu a fost invitat.

„Am să fiu foarte scurt pentru că nu am fost invitat la această întrunire. Am vrut să vă spun bine aţi venit în judeţul Timiş. Am ţinut să vin şi neinvitat, deoarece discutăm de proiecte importante de dezvoltare pentru judeţul Timiş, proiecte care pe parcurs vor veni la avizare şi la Consiliul Judeţean. Vă asigur de sprijinul pentru dezvoltarea acestor proiecte, vă doresc succes în implementare şi încă o dată regret că nu am fost invitat la o întâlnire atât de importantă”, a punctate preşedintele CJT.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

La final, Dobra i-a răspuns afirmaţiilor lui Marcel Vela, legate de faptul că ţine blocate pe birou dosarele de evaluare a pagubelor inundaţiilor: „Legat de inundaţii, vă asigur că o parte din documentaţii au fost deja semnate, altele au fost modificate. Am solicitat să fie modificate, pentru că au fost întocmite greşit. Sunt la mine pe birou, nesemnate încă de doamna prefect”, a precizat Dobra.

CITEȘTE ȘI: Procese verbale blocate în sertarele președintelui Consiliului Județean! Ministrul Vela îl acuză pe Călin Dobra că pune piedici în evaluarea pagubelor lăsate de inundații

Întrebată de jurnalişti de ce nu a fost invitat şi Călin Dobra la întâlnire, având în vedere că şi oficialităţi din judeţul Arad au fost prezente, prefectul Liliana Oneţ a părut că se pierde şi a răspuns scurt şi evaziv: „I-am invitat pe cei care trebuiau să prezinte aceste proiecte şi să semneze protocolul. Domul preşedinte de la Consiliul Judeţean Arad a venit să-l însoţească pe primarul de la Arad”, a replicat aceasta…

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/