Procese verbale blocate în sertarele președintelui Consiliului Județean! Ministrul Vela îl acuză pe Călin Dobra că pune piedici în evaluarea pagubelor lăsate de inundații

Marcel Vela a fost şi el astăzi la Timişoara, alături de ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Vela a venit să verifice stadiul evaluării pagubelor cauzate de inundaţiile din partea de vest a ţării şi să urgenteze demersurile din acest punct de vedere. Acesta nu a ezitat însă să-l înţepe pe preşedintele Consiliului Județean, despre care spune că ţine blocate dosarele în sertare.

„Prefecţii au avut termene pentru finalizarea evaluărilor pagubelor din ultimele săptămâni. Vreau să verific la ce stadiu au ajuns cu acestea. Am promis judeţelor Hunedoara şi Caraş, pentru că au avut un număr foarte mare de verificări, ca în cazul în care nu finalizează din cauze obiective, să-i putem ajuta cu forţe de la prefecturile din judeţele limitrofe. În Timiş, deşi Prefectura şi-a făcut datoria, de două zile Consiliul Judeţean nu semnează procesele verbale şi sunt blocate în sertarele preşedintelui CJ. Pentru a evalua pagubele şi a ajuta românii, este o acţiune de extremă urgenţă”, a precizat Marcel Vela.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Un alt scop al vizitei lui Vela în Timişoara a fost acela de a se întâlni cu reprezentanţii structurilor Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Timiş pentru a analiza implicarea lor de până acum în gestionarea ordinii publice şi a tot ceea ce a ţinut de respectarea ordinelor sanitare, dar şi pentru a stabili noi prerogative.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/