Weekendul la mall începe: teatru de păpuși, petreceri tematice, ateliere de creație și târg handmade

Ca în fiecare sfârșit de săptămână, parcul din Iulius Town Timișoara găzduiește activități pentru un public diversificat. Pentru acest weekend sunt plănuite: muzică mixată, teatru de păpuși, ateliere de creație și un târg handmade și de produse naturale.

Serile de vineri sunt dedicate ieșirilor cu prietenii, iar terasele de la Iulius Town sunt gata să întrețină atmosfera. Vineri, la Manufaktura ai Music Corner, atmosfera va fi întreținută de DJ Narciss, la @Fabrika va concerta VAL Band, iar la Atmosphere va fi Paella Party.

Sâmbătă, copiii sunt așteptați să sărbătorească Ziua Americii printr-un atelier de creație. De la ora 17.00, micii creatori sunt așteptați în Iulius Gardens pentru a da frâu liber imaginației și a-și dezvolta abilitățile artistice pe tematica propusă. Atelierul va fi susținut de Bianca Potyesz, iar cei mici pot realiza stegulețe sau bijuterii pe care le pot lua acasă. Materialele sunt puse la dispoziție de Iulius Town, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Tot sâmbătă, de la aceeași oră, parcul va fi animat de mimi, bufoni și statui vivante.

leader board 728 x 90 px

Săptămâna se încheie cu spectacolul de teatru „Cei trei purceluși”. Duminică, de la ora 11.00, micii spectatori sunt invitați să se alăture aventurilor celor trei purceluși animați în parcul Iulius Gardens. În același timp, la etajul Iulius Mall are loc Târgul de Produse Naturale și Handmade, unde sunt prezenți 15 expozanți. Timișorenii pot alege dintr-o varietate de propuneri, de la miere naturală, creme, uleiuri și tincturi din plante, produse de îngrijire corporală și cosmetice, până la accesorii. De asemenea, se vor găsi și suplimente naturiste, dar și dulciuri de casă, cu gust autentic.

„Copilăria este mai frumoasă când se dezvoltă prin experiențe multiple. De aceea, Iulius Town Timișoara le propune celor mici un nou weekend cu evenimente captivante, în timp ce părinții se pot relaxa la terasele cu deschidere spre parc. Toate evenimentele sunt organizate cu implementarea recomandărilor privind distanțarea fizică și siguranță, iar în mall sunt asigurate peste 40 de acțiuni de protecție. Este important să fim cu toții responsabili și să respectăm măsurile de siguranță”, transmit cei de la Iulius Town.