UPDATE. Primarul Petru Mihăilescu îşi apără fiul acuzat de luare de mită: „Este cel mai vechi angajat din APIA. Voiau să scape de el pentru că el insista cu legalitatea!”

Primarul Petru Mihăilescu a acceptat să discute cu noi despre situația fiului său, Răzvan Mihăilescu, plasat de procurori sub control judiciar.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, cel care a coordonat acțiunea de flagrant, a dispus începerea urmăririi penale pentru infracțiunea de luare de mită față de un funcționar APIA, pe care l-a plasat sub control judiciar, cu mai multe interdicții, pentru o perioadă de 60 de zile.

CITEŞTE ŞI: Șef din cadrul APIA Caraș-Severin, ridicat în urma unui flagrant!

„E cel mai vechi angajat din APIA”, ne-a spus tatăl acestuia, Petru Mihăilescu, primarul comunei Bolvașnița. Omul spune că toată familia sa a fost mereu pentru corectitudine și dreptate: „Eu și familia mea am fost mereu pentru a fi corecți, nu am făcut altceva. Acea individă (denunțătoarea, n.n.) a înșelat-o și pe nevastă-mea de bani. Eu am încredere în Justiție că se va afla adevărul. Probabil va ieși la iveală tot ce i s-a pus în spate, căci sunt conflicte cu conducerea acolo, cu dosare, voiau să scape de mult de el pentru că el insista cu legalitatea! Este puțin rușinos, dar trebuie să iasă adevărul la iveală. Dacă este vinovat, își va lua pedeapsa! Dar eu, ca tată, am încredere în el”, ne-a spus primarul Petru Mihăilescu.

1000x100 resita 02

UPDATE ora 19,00

Răzvan Mihăilescu se pare că și-a luat un avocat renumit pentru a se apăra de acuzațiile ce i se aduc, Cosmin Bolosin confirmând că îl reprezintă de astăzi pe Mihăilescu. Cât privește controlul judiciar, procurorii i-au interzis lui Mihăilescu să își continue activitatea de angajat al APIA.