Fuziunea PNL – PMP, imposibilă din cauza președintelui Orban! „Oamenii lui Băsescu nu sunt învăţaţi cu pseudo lideri!”

untitled design set 970x90 px

Liderul PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, îl ia peste picior pe Ludovic Orban și lasă de înțeles că trecerea în masă a membrilor PMP la PNL nu e posibilă atât timp cât liberalii au un președinte mai slab ca niciodată!

Proaspăt reales președinte al organizației județene PMP Caraș-Severin după dezertarea deputatului Ion Tabugan, Popovici îl numește pe Ludovic Orban, „inconștientul vesel” al politicii românești după ce președintele PNL a eșuat în încercarea de a scoate lumea în stradă împotriva PSD-ului. „Cu surle și trâmbițe, Sică a dat alarma în partid, convocând armata galbenă să participe la mitingul împotriva PSD. Şi ce să vezi?! Vreo 50 de inși vor să facă ordine în politica românească! Nu știu dacă trebuie să râd, sau să plâng! Şi nu pot să nu mă întreb, care o fi motivul eșecului? Campionatul Mondial de fotbal sau faptul că, de departe, Ludovic Orban este cel mai slab președinte pe care l-a avut PNL vreodată?! Măi Ludovice, dacă îți luai maimuța pe umăr și chitara la purtător, sigur strângeai mai multă lume în Piața Victoriei”, a comentat ironic Ionuț Popovici.

PMP-istul i-a transmis totodată lui Orban și un mesaj legat de posibila fuziune a celor două formațiuni politice. Aceasta nu-i pare imposibilă lui Popovici, dar nu atât timp cât PNL-ul va fi condus de Orban. „Păi te-ai gândit, măi Ludovice, măcar pentru o secundă, că noi pe tine nu te vrem!? De altfel, nu cred că sunt amatori, în toată politica românească, pentru un asemenea lider, dovadă stând chiar colegii din propriul tău partid, care nici nu au auzit, intenţionat sau nu, îndemnul tău… Ori, oamenii lui Băsescu nu sunt învăţaţi cu pseudo lideri…”, e mesajul politicianului cărășean.