Ministrul Ioan Deneș, în Caraș-Severin. Mocioalcă: „De când este premier doamna Dăncilă, nu au venit prea mulți miniștri în județ” [VIDEO]

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, a făcut astăzi o vizită de lucru în Caraș-Severin, prilej cu care a vizitat mai multe obiective de investiții din județ și a programat și o conferință de presă. La sediul PSD.

„Domnul ministru a ținut să facem această conferință de presă la sediul partidului și noi ne-am bucurat pentru că, de când este premier doamna Dăncilă, nu au venit prea mulți miniștri în județ”, a explicat Ion Mocioalcă, liderul PSD Caraș-Severin.

Ministrul a făcut o vizită la obiectivele de investiții de pe Clisura Dunării pe linia gospodăririi apelor și la Oravița, dar a avut și o întâlnire cu șefii de deconcentrate din subordine și primari la sediul Instituției Prefectului Caraș-Severin.

Întrebat despre intenția Primăriei Reșița de a înființa un ocol silvic privat, ministrul a spus că așteaptă actele și, dacă vor fi în regulă, le va aviza. Cât privește o discuție cu primarul Ioan Popa, Deneș a spus că la întâlnirea de la Prefectură au fost mai mulți primari, dar nu a fost abordat de nimeni de la Primăria Reșița cu această problemă. „Ne cerem scuze că nu l-a căutat domnul ministru!”, a răbufnit ironic președintele Ion Mocioalcă.

Ministrul Deneș a plecat de la sediul PSD Caraș-Severin la Slatina-Timiș, unde este așteptat de către primarul Gheorghe Roma pentru a vedea pagubele în urma inundațiilor de la jumătatea lunii iunie a acestui an, și probabil va mai vizita și alte investiții ale ministerului.