Elicopterul de 1,5 milioane de euro al lui Romeo Dunca s-a făcut praf din cauza primarului Maralescu!

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Primarul comunei Turnu Ruieni nu se face vinovat doar de blocarea proiectului Nedeea pe care timișoreanul Romeo Dunca îl are pe Muntele Mic, ci și de distrugerea elicopterului acestuia din urmă! Cel puțin asta susține milionarul!

Aparatul de zbor a fost umflat de vânt după ce fusese lăsat cu motorul pornit și aruncat peste instalația de teleschi pe care Dunca tocmai o instala. O greșeală impardonabilă, pe care acesta o recunoaște, dar o pune pe seama tensiunii acumulate din cauza certurilor cu primarul din Turnu Ruieni, Mihai Maralescu.

1000x100 (3)

În noiembrie 2017, după o ceartă la telefon cu nemernicul de primar mincinos Maralescu Mihai, am făcut o greșeală ce a dus la pierderea unui aparat de zbor. A fost un moment decisiv. Acest eveniment mi-a arătat că nu trebuie să mai fac niciun compromis cu astfel de oameni de ultima speță, care prin modul lor mincinos de a fi aduc blesteme asupra zonei unde, prin minciună, fărădelege și lăcomie fac reguli. M-am oprit și am decis să găsesc dreptatea în instanță, urmând ca Cel de Sus să găsească calea de a recupera paguba de 1.500.000 euro, pierderea elicopterului, iar idiotului de primar lăcomia să-i ia mințile și să-l îngroape în josnicia și nemernicia lui și mai mult astfel încât acțiunile întreprinse și hotărârile luate să-l aducă la sapă de lemn. Pe el și pe cei ce în prostia lor îl urmează”, a scris Romeo Dunca pe pagina sa de Facebook.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/