Primarul Peia vrea gropile din DJ 608!

Câteva sute de locuitori din satele Ciuta, Maciova, Peștere, dar și din Constantin Daicoviciu sunt disperați din cauza drumului pe care trebuie să-l străbată de acasă la oraș pentru a-și rezolva treburile zilnice.

DJ 608, de aproape 18 km, este distrus de mai mulți ani și autoritățile județene nu mai pot nici să promită că-l vor repara.  În 2015 însă, în Caraș-Severin n-a mai ajuns niciun leu pentru drumuri! În tot acest timp, şoferii fac din ce în ce mai des vizită la atelierele auto pentru reparația autoturismelor. Potrivit primarului comunei Obreja, Ion Peia, singura soluție este ca autoritățile județene să atribuie în administrare drumul atât Comunei Obreja, pentru tronsonul Obreja – Ciuta – Maciova, cât şi comunei Constantin Daicoviciu, pentru tronsonul Constantin Daicoviciu – Maciova – Colonia Maciova.

„Dintr-un buget de 1.000.000 de lei este greu să promiți că vei rezolva o problemă atât de gravă. Noi am primit de la Guvern 500.000 de lei, bani care abia ne ajung să finanțăm parte din reparațiile de străzi, pe care ni le-am propus în acest an. Nu știu ce vom putea face mai întâi, dar cert este că și acești oameni au o problemă care parcă nu mai are rezolvare. Poate doar accesarea unor fonduri europene ar putea ajuta comunitățile locale din această zonă”, ne-a declarat primarul comunei de pe Valea Bistrei, Ion Peia.

Comments

 1. Adrian says:

  Dar drumul de la Lapusnic la Dalboset cine-l ia?
  Ca drumul ala arata mai rau decat asta si nu are decat vreo 2 km.
  Nimeni nu misca un deget pentru repararea lui?
  Si sa vezi cum va arata la Primavara !!!

 2. Adrian says:

  DJ 571G se cheama drumul la care ma refeream mai sus.
  Poate este utila informatia asta.

 3. Biserica O DEL Amenta says:

  Vizitati acesta pagina ‎Drumul Ciuta,maciova,pestere C-TIN Daicoviciu care a fost creeata pt ca marturie impotriva acestor edili care nici nu le pasa ca acest drum a fost dat in folosinta ca fiind asfaltat din 2000,e groaznic cand ne gandim cu cata indiferenta ne mint si ne paseaza de la unul la celalalt…RUSINE sa spunem ca avem asa DICTATORI si mascarici.Noi suntem de vina ca iam votat si neam pus increderea in astfel de oameni CORUPTI.Jos