„Nu este exclus să ne gândim la revigorarea unei părți a industriei de armament la Reșița!”

Vicepreședintele PNL, Sorin Frunzăverde, crede că la Reșița este posibilă reluarea unei părți a producției de armament, dar soarta fabricii Arsenal depinde în cea mai mare parte de comenzi.

„E posibil ca în condițiile actuale să fie reluată fabricarea anumitor produse. Eu, personal, știu ce înseamnă Organizația Tratatului Atlanticului de Nord și știu ce înseamnă să fii stat membru al acestei organizații politico-militare, ce grad de securitate pentru țara respectivă presupune acest membership, apartenența la NATO, dar întotdeauna am afirmat că o țară nu poate să își lase apărarea națională integral în seama aliaților, chiar dacă această alianță este cea mai puternică din lume. Adică ea trebuie să aibă propriile capabilități militare. Din acest punct de vedere, asistând la ceea ce asistăm, nu este exclus să ne gândim la revigorarea unei părți a industriei de armament, tocmai pentru o mai bună dotare a armatei României, a afirmat Frunzăverde, la cea mai recentă conferință de presă pe care a susținut-o la sediului Palatului Administrativ.

FOTO: wikipedia.ro

Comments

  1. doru says:

    Hai s-o revigoram daca nu am putut s-o pastram! Cine naiba era ministrul apararii atunci? Uf, nu-mi aduc aminte!

  2. Cine a mai afifmat ca va face tot posibilul si va mentine baza de elicoptere de la caransebes?Cineeeeeee.promitea ramanerea reg. de rachete la Resita? Cineeeeeeeeeeee…….!Cine lega RESITA de muntele Semenic ,prin telefer , cablu?Te asezai pe scaun si pret de 2 ore erai dus ca Aladin pe covor pana la lacul Vulturilor?Stau si ma crucesc, si nu -mi vine sa cred….,acum e sezonul rachiei din mere.Or fii merele naturale,dar asa rachie tare, si mai ales sa tina betia atata….Am gasit explicatia:cineva a mana pe catrenele frantuzului,si lea interpretat.Cineeeeeeeeeeeeeeeee………

  3. grigore says:

    NU LASA SA TREACA OCAZIA PE LANGA TINE ! Vei descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:
    oncea_grigore@yahoo.com