Primarul Nelu Popa, sărbătorit de Sf. Ion în Centrul Civic! De Primăria Reşiţa!

Pentru prima oară în istoria Reşiţei, Primăria organizează în centrul urbei o paranghelie hibernală la care reşiţenii sunt invitaţi să închine un pahar în cinstea primarului!

Organizat de SC Pieţe Reşiţa SRL în colaborare cu Primăria municipiului, în perioada 6 decembrie 2017 – 6 ianuarie 2018, Târgul de Crăciun din Centrul Civic al Reşiţei îşi va închide azi porţile. Dar nu oricum, ne asigură Primăria, printr-o postare făcută ieri pe Facebook.

„Finalul «Târgului de Crăciun» din Reșița nu putea să rămână… banal, nu-i așa? Am profitat de sărbătoarea Sfântului Ion și am pregătit o petrecere de final pe care nu trebuie să o ratați! Am dat drumul la ceaune, micii sfârâie pe grătar, artiștii de muzică populară și-au făcut repetițiile, boxele sunt în priză, vremea se anunță foarte caldă. Ce-ar mai fi nevoie?  Să ne întâlnim cu toții la final și să închinăm un pahar în cinstea sărbătoriților! Vă așteptăm mâine, sâmbătă, de la ora 18.00, în Centrul Civic!“, este anunţul făcut de instituţia condusă de primarul sărbătorit de Bobotează, Ioan Popa.

Târgul de Crăciun Reșița 2017

Târgul de Crăciun Reșița 2017

Gepostet von Express de Banat am Donnerstag, 7. Dezember 2017

După ce a pus Reşiţa, timp de o lună!, pe harta oraşelor care se pot mândri cu adevărate târguri de Crăciun, deci a oraşelor care ştiu să aducă în inima lor spiritul sărbătorilor de iarnă, municipalitatea adresează aşadar o invitaţie de suflet tuturor reşiţenilor, cărăşenilor. Să vină în centru şi să închine un pahar în cinstea Ionilor sărbătoriţi – Popa şi Chisăliţă, Vela şi Mocioalcă… Şi în cinstea mea, Ioana Toma. Haideţi să ne bucurăm cu toţii şi de această zi!