Primarul Nelu Popa ne-a dat cu Canada-n cap!

O postare făcută ieri pe pagina sa de facebook de un ziarist de la Express de Banat a atras peste 100 de comentarii, ultimul fiind al primarului Reşiţei, Nelu Popa, care a pus capac într-un mod inedit inopinatei dezbateri.

Totul a pornit de la o păţanie a lui Cristi Franţ, al cărui BMW s-a predat în faţa iernii, într-o intersecţie din Reşiţa. Dând să iasă sâmbătă din parcarea de la CASE SA (fostul „IPJ“), abia de a făcut câţiva metri, că maşina i s-a împotmolit în panta din prima intersecţie la dreapta. Cei 150 de cai putere nu l-au ajutat cu nimic în faţa asfaltului acoperit cu o mixtură letală de zăpadă, gheaţă şi apă. Cauciucurile, oricât or fi ele „de iarnă“, n-au făcut faţă situaţiei.

Ieri, Cristi Franţ a postat pe fb câteva poze şi un scurt comentariu de şofer neputincios: „Pur şi simplu n-am putut să urc“. A urmat o avalanşă de comentarii şi de comentarii la comentarii. Peste 100 în 12 ore! Au intrat în horă: pesedişti înjurând Primăria, liberali apărând-o, simpli şoferi dându-i lecţii păţitului, gospodine invitându-l la-ngheţată, patroni de magazine cu piese auto, sperând că poate mai găsesc nişte muşterii la anvelope.

Capac discuţiilor a pus primarul Nelu Popa: Când ninge la temperaturi apropiate de zero, pe fondul unor temperaturi iniţiale pozitive, cam asta se întâmplă, alunecă rău… În link puteţi observa cum se intervine la case mai mari… P.S. Feisbucul în exces creează dependenţă, vă sugerez să vă duceţi copiii la schi în weekend, cu trei avantaje evidente: respiră aer curat, fac sport şi nu stau pe net . :)“. Deşi nu a explicat cum ar putea ajunge pe munte, la schi, un şofer care nu poate urca o dâlmă în Reşiţa, Nelu Popa a adăugat un link cu un filmuleţ de prin Canada. Ca să pricepem toţi nepricepuţii cum e cu şofatul iarna.