Primarul Nelu Popa candidează la o medalie! Cu şanse!

Odată câştigători ai alegerilor locale din 5 iunie, mulţi dintre învingători s-au dezis de ei înşişi. De ceea ce promiteau în campania electorală.

Articolul „Mesianicul primar Nelu Popa numără maşinile din Italia“ i-a scos din letargie pe fanii tăieţeilor. Dacă tot li s-a făcut poftă, promitem să le mai pigmentăm cura de paste. Secţiunea de comentarii de pe expressdebanat.ro constituie, recunoaştem, o foarte bună probă de sacrificiu în a te face remarcat de noua conducere a Primăriei Reşiţa. Deşi proba de periat nu apare şi la jocurile de la Rio, noi le vom da şansa competitorilor să persevereze. Nu de altceva, dar decât să te antrenezi zi de zi, an după an, în sălile sau pe terenurile de sport şi să nici nu pupi vreo olimpiadă, mult mai uşor e să fii medaliat pentru plonjoanele internautice la picioarele lui Nelu Popa. Care apreciază munca voluntară în folosul comunităţii, când e vorba de alţii. El, însă, a acceptat să pună voluntar osu’ doar din postura de prim-ales, prim-plătit şi prim-răsplătit de municipalitate.

L-am văzut pe Nelu Popa ca fiind cea mai bună opţiune, ca să nu spun cea mai puţin indecentă, la alegerile locale. Îl vom sprijini şi în continuare, pentru că Reşiţa acum are nevoie de primar, nu peste alţi patru ani. Dar a-l sprijini pe primarul Reşiţei nu înseamnă a-i tolera figuraţiile făcute în defavoarea Reşiţei sau chiar a imaginii primarului Reşiţei! Noi suntem de partea Reşiţei şi a reşiţenilor, a Primăriei Reşiţa şi a primarului Reşiţei. Dar nu putem închide ochii când Primăria Reşiţa o ia pe arătură din cauza vremelnicului primar Nelu Popa! Noi facem parte dintre reşiţenii ce contribuie la bugetul municipiului, reşiţeni fără de care primarul Reşiţei, oricare ar fi acela, nu ar putea avea un buget de care să dispună el şi majoritatea-i politică din Consiliul Local al Municipiului. Dar pentru asta, vrem să vedem fapte, nu minciuni! Precum acelea din campania electorală, când candidatul Nelu Popa promitea transport public subvenţionat pentru toţi pensionarii, iar acum primarul Nelu Popa a început să taie şi din subvenţiile alea pesediste, amărâte oricum şi ele! Şi de-ar fi doar asta singura minciună a lui Nelu Popa! În campanie promitea şi autobuze electrice, acum a uitat. Mai spunea că va face, ca primar, o dezbatere publică, să aleagă reşiţenii ce fel de transport public vor, tramvaie sau altceva. Acum, dezbateţi, fraţilor, dacă aveţi cu cine, că primarul a dat-o pe monolog: tramvaie şi iar tramvaie!

Mai nou, dacă nu v-aţi prins încă, o veţi face în zilele următoare, nu mai minte candidatul la primărie Nelu Popa, o face şi primarul Nelu Popa! Care-i mai mincinos dintre candidatul la primărie Nelu Popa şi primarul ales Nelu Popa – încă nu ne-am dumirit. Cel de-al doilea parcă ar vrea să-şi îmbogăţească palmaresul pe zi ce trece! La sportul ăsta, însă, noi, contribuabilii, vom da medaliile, nu primarul! Pe terenul acesta, Nelu Popa a redevenit candidat. La fel ca toţi aleşii locali câştigători la momentul electoral din 5 iunie, din Caraş-Severin.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/