Escapadele i-au fost fatale! Ioan Stan, dat afară de la HC Adrian Petrea!

Prim-divizionara masculină HC Adrian Petrea Reșița s-a despărțit în această săptămână de unul dintre handbaliștii importanți din lotul său. După declarațiile antrenorului Adrian Petrea, vina i-ar aparține exclusiv jucătorului.

Adrian Petrea a pus punctul pe „i” și a considerat că interul Ioan Stan nu este pe aceeași lungime de undă cu colegii săi și cu principiile după care se ghidează antrenorul formației reșițene. Fostul internațional pomenește de kilogramele în plus ale lui Ioan Stan, observate și de fanii fideli ai echipei reșițene, și de unele escapade ale arădeanului.

„I-am reziliat contractul, pentru că în primul rând nu s-a încadrat în criteriile pe care le-am cerut legate de pregătirea fizică. Aici s-au adunat și unele episoade din viața extrasportivă, unele escapade. Eu nu accept ca un jucător profesionist să aibă o viață extrasportivă dusă la extrem”, a spus antrenorul Adrian Petrea.

După ce a evoluat în trecut la UCM Reșița și CS Caraș-Severin, trecând apoi pe la HC Vaslui și Știința Municipal Bacău, Ioan Stan a revenit la Reșița în primăvara anului trecut, când nou-înființata HC Adrian Petrea se bătea la promovarea în Liga Națională. A jucat câteva meciuri pentru HC Adrian Petrea în prima ligă, după care s-a accidentat.