Primarul Nelu Popa a pus haştagul pe Bolojan!

„O mai ştiţi pe aia cu: «Ce vrei să te faci când vei fi mare?» Eu, când voi fi mare, vreau să fiu Ilie Bolojan  !“, a postat aseară pe pagina sa de Facebook Ioan Popa, primarul municipiului Reşiţa.

Postarea primarului Nelu Popa a fost prilejuită de ediţia de ieri a emisiunii lui Alex Dima de la PRO TV, „România, te iubesc!“, dedicată Oradei – „Orașul din România administrat de primar după cum scrie în cărți. A fost desemnat cel mai eficient și sigur“.

Distribuind pe pagina sa de Facebook linkul cu emisiunea de la PRO TV, Nelu Popa – omologul reşiţean al lui Ilie Bolojan, edilul-şef al municipiului Oradea – îşi încheie postarea mulţumindu-i primarului Oradei pentru sprijinul oferit administratorilor Reşiţei. „Felicitări #IlieBolojan şi îţi mulţumesc pentru disponibilitatea de care ai dat dovadă, ori de câte ori am apelat la îndrumările tale!“ , scrie Nelu Popa, primarul Reşiţei.

Ilie Bolojan este primarul unui oraș care s-a transformat în ultimii ani și a fost desemnat cel mai eficient și sigur oraș din România, cu cea mai eficientă administrație, cei mai veseli oameni de la noi și singura localitate din țara noastră care face parte din rețeaua orașelor Art Nouveau, spune Alex Dima. Până acum aici s-au investit 240 de milioane de euro. Asta înseamnă 1225 de euro pe cap de locuitor, mare parte din fonduri europene, un record pentru România.

Potrivit lui Bolojan, Oradea este orașul care copiază modele de bună practică și le pune cu rapiditate și fermitate în realitate aici. Ăsta e marele secret. Nu e nimic secret“. După acelaşi principiu, Nelu Popa a ales să copieze la Reşiţa modelul de bună practică de la Oradea. O spune şi acum, la fel cum a zis-o în campania electorală din 2016. Atunci când Popa arăta că îşi propune ca Reşiţa să aplice reţeta dezvoltării edilitare din oraşe precum Arad, Alba Iulia şi Oradea.