Sute de vizitatori la grădina zoologică din Reșița în primul weekend de primăvară autentică

1000x100 (1) untitled design set 970x90 px

Temperaturile care s-au apropiat de 20 de grade Celsius în weekend au făcut ca sute de persoane să aleagă grădina zoologică din Reșița ca loc de relaxare. Nu doar cărășenii au preferat această destinație, ci și turiști din alte județe, semn că locația devine tot mai cunoscută.

Primul weekend în care primăvara și-a făcut simțită prezența în Caraș-Severin a stabilit și primul record din acest an la Grădina Zoologică „Ioan Crișan” din Reșița. Potrivit directorului Gabriel Stănucă, aproximativ 800 de persoane au ales zoo ca destinație. Îmbucurător este faptul că printre vizitatori s-au numărat și locuitori din Timiș, Cluj sau Alba, parcarea din fața grădinii zoologice fiind plină de mașini.

„E primul weekend în care lumea a ieșit din casă și toată lumea a venit spre grădina zoologică să se simtă bine, să se încarce pozitiv, să se plimbe în natură, să vadă un animal frumos. Cei care tranzitează orașul vin să vadă grădina zoologică”, ne-a declarat Gabriel Stănucă.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Toate animalele găzduite de Grădina Zoologică „Ioan Crișan” din Reșița au trecut cu bine peste iarnă, iar pentru anul 2018 se anunță achiziții. Grădina se va îmbogăți cu mai multe specii noi de animale, pe care însă directorul a decis să nu le dezvăluie, ci ele să fie o surpriză pentru vizitatori.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/