Primarul Nelu Popa, 4 în (nici) 3!

În mai puţin de trei săptămâni, primarul Nelu Popa bifează participarea activă la patru evenimente naţionale la care a mers cu scopul declarat de a susţine cauza Reşiţei. 

După participarea în premieră cu un stand pentru investitori la „Cities of Tomorrow“, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană, în 27 februarie, la București, Municipiul Reșița prin primarul Nelu Popa nu a lipsit de la întâlnirea din 2 martie, de la Palatul Victoria, cu premierul României şi cu reprezentanții Autorității de Management a Programului Operațional Regional (POR) și directorii Agențiilor de Dezvoltare Regională, pe tema problemelor întâmpinate în atragerea finanțării europene.

CITEŞTE ŞI: Premieră reşiţeană, cu Nelu Popa în prim-plan!

Azi, 14 martie, a avut loc cel de-al treilea eveniment cu impact naţional din ultimele săptămâni la care a participat Nelu Popa. De această dată împreună cu o delegaţie din aparatul municipalităţii, edilul-şef al Reşiţei a luat parte la lucrările ediţiei a VIII-a a „Întâlnirilor europene din Transilvania”, organizate la Cluj-Napoca.

1000x200 dacus 02

„«Cum reușim să facem tranziția spre un oraș mai durabil?» a constituit tema acestui eveniment organizat de Ambasada Franței în România și filiala din Cluj-Napoca a Institutului francez și se desfășoară în contextul parteneriatelor create cu autoritățile locale, universitățile, asociațiile locale și companiile franceze și române. Întâlnirea şi-a propus să stimuleze dezbaterea, să faciliteze crearea de legături și să pună în valoare proiectele realizate la nivel local, astfel încât să asigure locuitorilor o mai bună calitate a vieții și totodată o dezvoltare economică locală fără distrugerea resurselor locale“, ne-a informat Biroul de presă al Primăriei Reşiţa.

De la Cluj-Napoca, primarul Nelu Popa a plecat azi spre Bucureşti, unde mâine va participa la „Romanian Save and Rescue Forum“, la Palatul Parlamentului. „Este un eveniment dedicat prezentării de soluții inteligente pentru situații de criză, organizat de Ministerul Apărării şi Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, în parteneriat cu reprezentanți ai mediului privat“, ne-au precizat reprezentanţi ai municipalităţii reşiţene. La acest forum şi-au anunţat prezenţa investitori în industria de apărare.

CITEŞTE ŞI: Armament NATO produs la Reşiţa? Primarul Nelu Popa: „Îmi pun mari speranţe în Rheinmetall!“

publicitate si promovare online banner maxagro