Premieră reşiţeană, cu Nelu Popa în prim-plan!

Este pentru prima dată când Municipiul Reșița a participat cu un stand pentru investitori la un eveniment de talia celui organizat de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană, în 27 februarie, la București, a anunţat aseară executivul municipal.

„Cities of Tomorrow 2018″, un eveniment de top ce reunește mediul de afaceri cu administrația locală și centrală, arhitecți, urbaniști și societatea civilă din România, este dedicat regenerării urbane, în vederea stimulării unei dezvoltări durabile a orașelor și regiunilor României și, implicit, a unui mediu de afaceri atractiv pentru companii și angajatii acestora.

Conferinţa desfăşurată în 27 februarie, la Bucureşti, l-a avut printre protagonişti pe primarul Reşiţei, Nelu Popa.

„Promovarea cu succes a unui oraș sau a unei regiuni presupune colaborarea performantă a tuturor părților interesate, fiind un factor decisiv pentru o dezvoltare eficientă. Primarul municipiului, Ioan Popa, a fost prezent ca vorbitor la panelul central al evenimentului, dedicat temei regenerării și revitalizării urbane. Dl Popa a discutat despre eforturile și viziunea de regenerare urbană a Reșiței, cu focus pe regenerarea zonei Mociur – Valea Țerovei. Primăria Municipiului Reșița are în pregătire, dar și implementare, un set de proiecte menite să atragă investitori și să revitalizeze spațiile abandonate sau subutilizate“, ne-a informat Biroul de presă al Primăriei Reşiţa.

CITEŞTE ŞI: Primarul Nelu Popa şi zona Mociur – Valea Țerovei. „Demersurile Primăriei Reșita nu au rămas fără ecou“