FOTO: Cele mai longevive cupluri, felicitate

po 1000x100px (3)

Cuplurile care trăiesc împreună de jumătate de secol sunt un exemplu pentru tinerii din ziua de astăzi. Pentru că au trecut testul timpului, edilul-șef al municipiului Reșița le-a pregătit tuturor o mică surpriză.

Cuplurile reşiţene ajunse la 50 de ani de căsnicie au fost felicitate de primăria orașului. Ceremonia, devenită deja tradiție, i-a oferit prilejul primarului Mihai Stepanescu să le arate bătrânilor care au descoperit secretul căsniciilor de o viață respectul întregii comunităţi . Aceştia sunt un exemplu pentru tinerii din ziua de azi, care fug la divorț la cea mai mică problemă pe care o întâmpină în căsnicie.


Bătrânii au ascultat emoționați discursul primarului

Cele peste 40 de cupluri  invitate la Casa Municipală au primit din partea edilului-șef câte o diplomă, un plic cu 300 de lei, precum și un ghiveci cu flori.

banner 1000 x 100 hd

”Bătrânii au fost plăcut impresionați de gestul făcut de municipalitate. Se bucură că pot fi un exemplu pentru tineret și că au ajuns la această aniversare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Reșița, Ildiko Szendrei.

03 britannia 1000 x 100 gif