GALERIE FOTO: Centrul Civic și Parcul Tricolorului, în straie de sărbătoare

po 1000x100px (3)

De Moș Nicolae, câteva zone din oraș au fost împodobite în specificul sărbătorilor de iarnă. Zona centrală și principalul parc din Govândari au dat tonul la iluminatul festiv.

Începând cu data de 6 decembrie, Primăria Municipiului Reșița a pornit instalațiile de Crăciun din oraș. Astfel, deși nu va mai fi patinoar în centrul Reșiței, sunt câteva decorații în plus față de anii precedenți, decorații ce vor să transforme orașul într-unul desprins din basme.

Deși străzile principale din oraș nu sunt foarte decorate, Centrul Civic al și Parcul Tricolorului ies în evidență cu elementele de decor noi. Încă din prima zi în care a fost aprins iluminatul festiv, copiii,alături de părinți, au colindat aceste două locații din oraș ca să își facă poze cu renii lui Moș Crăciun, cu Moș Martin costumat de Crăciun sau cu steluțele luminoase de lângă brazii împodobiți.

banner 1000 x 100 hd

Reșițenii prezenți în cele două parcuri s-au arătat mulțumiți de felul în care au fost decorate Centrul Civic și Parcul Tricolorului. „Arată chiar frumos. Am trecut și prin centru pentru că eram curioși să vedem cum arată și ne-a plăcut. Cei mai încântați au fost cei mici când au văzut ursulețul mare și luminos”, povestește o mămică reșițeancă.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157632186398809″]

03 britannia 1000 x 100 gif