GALERIE FOTO: În așteptarea Crăciunului!

Deși a blocat drumurile și a îngreunat circulația, codul galben de zăpadă din aceste zile a adus și multă bucurie în orașul de pe malul Bârzavei. Prima zăpadă adevărată a completat tabloul străzilor decorate de sărbătorile de iarnă. Mai lipsește Moș Crăciun.

Zilele de sărbătoare sunt așteptate și cu zăpadă. Acum, cu neaua ce lucește în nuanțele beculețelor de Crăciun, peisajul de iarnă este complet . Polul Nord aproape că s-a mutat la Reșița. Renul se simte ca la el acasă printre nămeți, brazii sunt încărcați de nea ca în vârful muntelui, iar căsuțele par desprinse dintr-un basm de iarnă.

Chiar dacă zilele de ninsori abundente au fost anunțate până aseară, copiii au profitat de vremea frumoasă de iarnă și speră că vor avea zăpadă atunci când este cel mai important: de sărbători. Până atunci însă, până stratul consistent de zăpadă se va topi, aceștia se bucură de surpriza albă de sfârșit de săptămână.

Dacă în Timișoara copiii sunt mai „norocoși” pentru că au scăpat astăzi de școală din cauza nămeților ce i-au luat prin surprindere pe locuitorii de la malul Begăi, elevii reșițeni au drumurile curate ca să ajungă în această dimineață la școală, amănunt de care se ocupă Primăria Municipiului Reșița, cu utilajele care circulă non-stop pe stradă.