Primarul Mălăiescu, satisfăcut! O stewardesă din Oţelu Roşu atrage investitori în oraş!

1000x100

O tânără din Oțelu Roșu a lăsat primăria din localitate pentru a deveni stewardesă. Laura Lațcu, vorbitoare de 8 limbi străine, absolventă a două facultăți, a lucrat câțiva ani în Primăria Oțelu Roșu la Compartimentul Registratură.

Primarul Luca Mălăiescu are numai vorbe de bine despre angajata model care a reușit chiar să aducă investitori în orașul de pe Bistra tocmai din Columbia.momente laura

”Am avut o campanie puternică de atragere de investitori la Oțelu Roșu. Am încercat să le oferim terenul gratis și Laura a găsit un om de afaceri dispus să construiască o uzină de gazificare de biomasă, cu producere de energie din deșeuri. Columbianul a rămas plăcut impresionat când Laura a vorbit în limba lui. Avem nevoie de oameni ca Laura în primărie. Ea a dorit mai mult de la viață și chiar la propriu și-a luat zborul. Acum este însoțitoare de bord la o companie din China”, ne-a precizat primarul Luca Mălăiescu.

În vârstă de 29 de ani, Laura a plecat în luna mai în călătoria vieții ei. Lucrează pentru compania Hainan Airlines Headquarter, unde a trebuit să parcurgă mai multe etape de testare, iar la ultimul test a obținut al doilea cel mai bun scor al zilei.

”Am o echipă de oameni minunați, care mă ajută să pot să rămân calmă în orice moment, poate cel mai important lucru în această meserie. Am trecut examenul final, test teoretic și practic, într-un zbor simulare desigur, cu ieșirea de urgență instruire în chineză şi am fost al doilea cel mai mare scor pentru întreaga zi. Sunt atât de mândră de tot ceea ce am reuşit, azi munca mea a dat roade”, scrie Laura pe pagina de socializare.Laura Însoțitoare de Bord

Sunt cuvinte simple, dar care te impresionează până la lacrimi, dacă te gândești că o fată simplă din Oțelu Roșu răzbește printre nori la mii de km depărtare. Este un exemplu bun de urmat pentru tinerii care îndrăznesc să viseze, să spere că prin multă muncă și pasiune pot învinge orice bariere.

”2 luni de la plecarea mea în China! Multe experienţe în spatele meu, o mulţime de alte experiențe care mă așteaptă în faţa mea… O mulţime de teste, antrenamente, instruiri. Mulțumesc oamenilor din jurul meu”, spune Laura Lațcu, care ne demonstrează că din Oțelu Roșu până la Beijing, în China, este doar o DISTANȚĂ.