Primarul Luca Mălăiescu se ține de promisiune. Asfaltează alte 14 străzi!

La Oțelu Roșu continuă lucrările de asfaltare a străzilor cu bani de la bugetul local, pentru o cât mai bună infrastructură rutieră. Primarul orașului își dorește un oraș european și, așa cum a anunțat în repetate rânduri, prioritate au străzile.

În aceste zile se organizează șantierul pentru reparații și asfaltări pe următoarele străzi: Pescarilor, Digului, Bistrei, 13 Septembrie, Gării, Ion Creangă, Odobescu, I.L. Caragiale, Cimitirului, Traian, Castanilor, 1 Decembrie, Dragoș Vodă. De asemenea, va fi reabilitată și parcarea din cartierul Constructorilor, ne menționează edilul orașului: „Am promis un oraș european și infrastructura este importantă. Am alocat 1,5 milioane de lei de la bugetul orașului pentru această investiție. Străzile vor fi reparate și asfaltate una după alta, astfel ca până în toamnă să finalizăm investiția de 1,5 milioane lei”.

Luca Mălăiescu ne-a mai precizat că tot în aceste zile se asfaltează o altă zonă importantă din centrul urbei: „Tot acum am cuprins în buget asfaltări în piața agroalimentară unde vom amenaja 24 de locuri de parcare. Bugetul alocat este de 180.000 de lei. De asemenea, tot acum stă să înceapă o nouă modernizare despre care v-am mai vorbit. Este vorba de Strada Eminescu, din centru spre Primărie. Aici proiectul cuprinde asfaltare stradă, amplasare fântâni ornamentale și pavare zid de sprijin cu granit. Va fi de fapt o continuare a zonei centrale și sper ca oțelarii să înțeleagă de ce am desființat locurile de parcare de pe Eminescu și să folosească zona ca loc de promenadă”.

Termenul de finalizare a lucrărilor pe Strada Eminescu este de o lună de zile.