Primarul Fritz: Facem o pădure-parc după modelul marilor orașe europene

padurea verde

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, îi încurajează pe cetățeni să își spună părerea cu privire la proiectul de amenajare a Pădurii Verzi. „Facem o pădure-parc după modelul marilor orașe europene”, a precizat edilul-șef.

Timișorenii mai au la dispoziție o săptămână pentru a-și spune părerea cu privire la proiectul de amenajare a Pădurii Verzi. Vă amintim faptul că instituția vrea să o transforme într-o pădure-parc.

Încă o săptămână mai aveți timp să spuneți și să alegeți cum vreți să amenajăm Pădurea Verde. La sfârșitul lunii avem gata conceptul de amenajare. Facem o pădure-parc după modelul marilor orașe europene. Și răspundem la două nevoi reale ale Timișoarei: cea de petrecere a timpului liber în zone naturale de calitate și cea de protejare și punere în valoare a naturii în context urban”, a afirmat Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Conceptul de amenajare a Pădurii Verzi ca pădure-parc va fi supus dezbaterii publice la finalul lunii noiembrie. Chestionarul poate fi completat până la data de 20 noiembrie și este disponibil AICI!

Chestionarul include întrebări referitoare la interesul pentru Pădurea Verde, dotări necesare, activități recreative și educative, interacțiunea cu natura (floră, faună) etc. Potrivit Primăriei Timișoara, viitoarea pădure-parc va fi amenajată pe conturul perimetral al Pădurii Verzi, lucrările vor fi minim invazive, iar materialele folosite vor fi ecologice.

publicitate si promovare online banner maxagro