A început scandalul după chiar prima trecere a Dunării cu Baziaș 4!

bazias4 bac moldova noua

Romeo Dunca a derapat verbal după ce Ioan Crina s-a lăudat că a repus în funcțiune bacul de trecere a Dunării de la Moldova Nouă!

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin n-a mai urcat pe bac la cursa inaugurală sub tutela SC Caraș Serv SRL, așa cum o făcuse la precedenta încercare, când la timonă era Gheorghe Filipescu, directorul Aquacaraș, dar a luat foc atunci când a citit declarațiile consilierului județean Ioan Crina, cel care și-a asumat rolul de salvator al proiectului, iar până în momentul de față i-a reușit. „Cât tupeu și nesimțire poate avea acest individ alunecos pe nume Crina. De unde naiba s-au  adunat astfel de specimene în CJ să conducă un județ atât de frumos? Oare ce naiba de piedici am pus ca să justifice minciuna acestuia de vreme ce propunerea de a continua activitatea la bac, fără ca turiștii să simtă schimbarea operatorului, a fost adusă în CJ personal de către mine, încă din luna iunie? Județul nu are nici o șansă de îndreptare atâta timp cât consilierii alunecoși și mincinoși de tipul lui Crina nu vor fi ejectați de popor din conducerea viitoare a acestuia.”, a reacționat Romeo Dunca.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Ioan Crina subliniase, într-adevăr, că bacul de la Moldova Nouă ar fi fost împiedicat de conducerea Consiliului Județean să fie repus cât mai repede pe apă. „După luni de eforturi, bacul de la Dunăre a fost pus în funcțiune. Acest proiect, de o importanță majoră pentru județul nostru, a fost realizat în ciuda numeroaselor obstacole puse de conducerea actuală a Consiliului Județean. A fost un drum dificil, dar reușita subliniază angajamentul meu și al colegilor față de dezvoltarea și prosperitatea regiunii. Bacul este un catalizator pentru dezvoltarea turistică și economică a județului. Acesta va deschide noi oportunități, va stimula comerțul și va facilita conexiuni mai strânse între comunitățile noastre. În preajma începerii campaniei, unde promisiunile sunt adesea aruncate în stânga și în dreapta, repunerea în funcțiune a bacului stă mărturie angajamentului PSD față de acțiuni concrete și rezultate palpabile.”, afirmase Crina.

publicitate si promovare online banner maxagro