Fritz a mai închis un club din centrul Timișoarei: „Cazul acesta e unul dintre cele mai halucinante”

raul bega
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Dominic Fritz a reușit să închidă încă un club care-și desfășura activitatea ilegal în centrul Timișoarei, pe un teren al orașului. De data aceasta este vorba de un local situat pe malul Begăi, care s-a ales cu activitatea suspendată pentru 30 de zile.

Dominic Fritz a anunțat că, în acest sfârșit de săptămână, a semnat încă o dispoziție de suspendare a activității pe 30 de zile a unui club de pe malul Begăi. Asta pentru că localul funcționa ilegal pe un teren al orașului și nici nu deținea vreo autorizație.

E doar unul din pașii mulți ai campaniei noastre de a recupera aproape 11 hectare de domeniu public care a fost și este exploatat ilegal și fără să aducă niciun venit bugetului local. Cazul acesta este unul dintre cele mai halucinante. Este vorba de un teren al orașului de aproape 5.800 mp pe care funcționează un club privat. Nu există un contract de concesiune al terenului. Nu există o autorizație de construire pentru clădirile ridicate pe teren. Nu există o autorizație de funcționare pentru activități comerciale. Și totuși, în zona zero a Timișoarei, a funcționat nederanjat de ani de zile. Cum a fost posibil așa ceva, cine a închis ochii, sper să găsim și la asta un răspuns…. Noi am somat și amendat clubul conform legii de repetate ori. A continuat să sfideze și Poliția Locală și Primăria, așa că acum am aplicat sancțiunea de suspendare a activității pe 30 de zile (perioadă maximă permisă de lege). Vom continua să ne folosim de toate pârghiile legale pe care le avem la dispoziție, chiar dacă e o luptă lungă”, a declarat edilul-șef.

Potrivit unor surse, este vorba de clubul Gatsby.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Cu această campanie îi susținem pe toți cei din domeniul ospitalității care respectă legea și care contribuie corect la bugetul comunității. Voi continua această luptă de recuperare și valorificare corectă a patrimoniului orașului, fără teamă de cei care până acum au avut protecție și privilegii”, a precizat primarul Timișoarei.

În această vară, Primăria Timișoara mai închis două cluburi care făceau prea mult zgomot: unul din Piața Unirii și altul aflat pe malul Begăi.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/