O companie din vest sărbătorește 20 de ani de activitate

whatsapp image 2022 09 26 at 16.53.08
explo 1000x200

Respectul se câștigă în timp și după performanțe care te clasează în vârful celor mai buni din domeniu. Compania Adient din Jimbolia aniversează 20 de ani de succes.

Inovație, perseverență și profesionalism. Tehnologie la nivel înalt și o echipă dedicată performanței. Așa se poate descrie în doar câteva cuvinte compania Adient Jimbolia care în acest an a marcat 20 de ani de existență.

Compania Adient, fosta Johnson Controls, este prezentă în România din anul 2000 și are un număr total de 5800 de angajați, în 7 unități de producție.

În Jimbolia, unde în momentul de față sunt peste 1000 de angajați, compania și-a început activitatea în 2002, prin producția structurii metalice a scaunelor de mașină și angrenaje care ajută la mișcările scaunului.

 dsc6316 (1)

Îmbunătățim experiența unei lumi mereu în mișcare. Anticipăm astăzi inovațiile de mâine!

„2022 este un an important pentru noi! În 2002 am făcut primii pași, între timp am crescut ne-am dezvoltat, am lăsat amprenta noastră în atât de mult proiecte și produse pe care le-am livrat clienților noștri. 20 de ani în care am pus baza și fundația unei firme solide și pregătite pentru etapa următoare.

Eu cred că o companie este simbolul muncii angajaților ei. Noi suntem mai mult decât o companie, suntem o comunitate! De aceea, cei 20 de ani de activitate nu puteau fi sărbătoriți altfel decât în familie, alături de angajați, cât și de membrii familiilor lor.”,  spune Angela Porumb, Plant Manager Adient Jimbolia.

 dsc5909 (2)

La evenimentul dedicat aniversării, adulții au petrecut clipe minunate în compania unui Dj și s-au bucurat de un spectacol susținut de un ansamblu folcloric și un concert de muzică. Angajații care au fost alături de companie, încă de la înființare, au fost apreciați. Cei mici au avut posibilitatea să viziteze locul de muncă al părinților și tot pentru ei au fost pregătite o serie de surprize și jocuri, astfel încât timpul petrecut la sărbătoarea Adient să fie de neuitat.

 dsc6522 (1)

„De 20 de ani livrăm produse pentru clienți importanți din industria auto și credeți-mă că nu este ușor să ajungi să fii partenerul unor asemenea coloși. Cred că am dovedit că ne dorim să facem produse de calitate, și de-a lungul anilor am reușit să ne schimbăm, să ne adaptăm, să ne maturizam și să dovedim că suntem un partener de încredere, să ținem pasul cu această lume dinamică”, a mai declarat Angela Porumb, plant manager Adient Jimbolia.

 dsc6295 (1)

Prezent la eveniment, primarul orașului Jimbolia, Darius Postelnicu, a ținut să felicite membrii companiei pentru întreaga activitate, dar și să își prezinte intențiile primăriei de susținere a viitoarelor proiecte Adient.

„Este o mare onoare să mă aflu alături de dumneavoastră, în sânul familiei Adient, mai cu seamă că suntem la ceas de sărbătoare. Timp de 20 de ani această familie a crescut foarte frumos în orașul nostru. Ne-ați fost și ne sunteți partener în multe proiecte cu implicare în viața socială, în cultură și sport. Bineînțeles, în numele Consiliului Local și al Primăriei orașului Jimbolia vreau să vă asigur în continuare de toată susținerea și deschiderea noastră pentru ca în viitor să creșteți tot atât de frumos. Noi, comunitatea, avem nevoie de astfel de parteneri. La mulți ani, Adient Jimbolia!”

Adient livrează anual 25 de milioane de sisteme pentru scaune auto utilizate în peste 360 de tipuri de mașini, pentru clienți cu renume mondial. În fabricarea acestor piese, Adient folosește tehnologie de ultimă oră, cu sisteme automate și semiautomate în domeniul mecanic pentru toate etapele de fabricare, de la sudare, la vopsire și asamblare. Procesul de fabricare a sistemelor pentru scaunele auto este complex, bine stabilit până în cele mai mici detalii de către o echipă dedicată și bine pregătită pentru că în centrul atenției este mereu calitatea dar și dezvoltarea și siguranța oamenilor.