Primarul Filimon nu-l slăbește pe constructorul care ridică dispensarul la Măureni! „Lucrarea trebuie finalizată cât mai rapid!”

dispensar maureni

Demarate în primăvara anului trecut, lucrările de la dispensarul medical din Măureni se apropie de final. Mai sunt multe de pus la punct, însă primarul Brian Filimon speră ca obiectivul să devină funcțional chiar din acest an.

Servicii medicale de nota zece. Asta își dorește edilul din Măureni pentru cei din comunitatea sa, iar primii pași în acest demers au fost făcuți odată cu semnarea contractului de finanțare pentru construirea în centrul de comună a unui dispensar medical cu cinci cabinete. Valoarea proiectului este de 700.000 de lei și se derulează prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Cam 70% din lucrare s-a realizat până în prezent. Am pus și pun în continuare foarte mare accent pe această lucrare, presând, în ultima perioadă, foarte mult constructorul, deoarece consider că în aceste vremuri grele este primordial pentru cetățenii comunei noastre să beneficieze de servicii medicale de calitate. Vrem ca acest obiectiv să fie gata, și să devină funcțional în 2021. Tocmai de aceea pun presiune pe constructor. În astfel de vremuri, avem nevoie de sănătate, mai mult ca oricând!”, a declarat primarul comunei Măureni, Brian Filimon.

leader board 728 x 90 px

Pentru că în proiect nu sunt incluse și dotările, de acest aspect se va ocupa Primăria Măureni. „Vom face noi toate dotările necesare, numai să se finalizeze construcția. Voi lua legătura și cu medici de diferite specialități, iar aici mă gândesc poate chiar la un medic pediatru, un cardiolog, un medic de medicină internă, pentru că, pe lângă medicul de familie, căruia îi vom oferi unul din cele cinci cabinete din cadrul dispensarului, îmi doresc ca în celelalte patru să avem medici de la Reșița sau Timișoara, care să ajungă măcar o dată pe săptămână în comuna noastră. Vom găsi, cu siguranță, cea mai bună variantă, pentru ca oamenii din Șoșdea și Măureni să beneficieze de acest dispensar medical”, concluzionat Brian Filimon.

dispensar maureni 2

dispensar maureni 4

dispensar maureni 3