Primarul Filimon, muncitor voluntar la copia catedralei din Caransebeș!

Edilul-șef al comunei Măureni a inițiat zilele trecute a patra acțiune de voluntariat, de data aceasta urmărind să dea o mână de ajutor celor care muncesc la ridicarea bisericii ortodoxe.

În ciuda faptului că acțiunea a avut loc în timpul săptămânii, când toată lumea are suficient de lucru în propria gospodărie, inițiativei primarului Brian Filimon, viceprimarului și preotului comunei i s-au alăturat foarte mulți concetățeni, de toate vârstele. „Obiectivul a fost Biserica Ortodoxă din Măureni, unde s-a realizat ceea ce ne-am propus. Cu încredere și dorință mare, sperăm că în curând vom reuși să participăm la Sfintele Liturghii în minunata catedrală dăruită de Dumnezeu! Le mulțumesc cetățenilor care au participat la această acțiune și am încredere mare că vom continua aceste acțiuni care ne unesc și ne aduc bucurii și satisfacții pentru viitorul comunității noastre. Urmatoarea acțiune va fi la Șoșdea”, a spus primarul Filimon.

Trebuie spus că în comuna Măureni continuă o investiție foarte mare la biserica ortodoxă, care e o copie a catedralei din Caransebeș. „E greu să susținem singuri această investiție. Până acum au venit bani puțini pentru acest edificiu. Ministerul cultelor sperăm să ne sprijine cât mai mult și să finalizăm într-un timp cât mai scurt această biserică”, a explicat edilul.