Primarul Filimon a adus fair-play-ul de pe terenul de fotbal pe scena politică!

Comuna Măureni e prima localitate din Caraș-Severin cadastrată ca la manual, dar primarul Brian Filimon a refuzat să culeagă mulțumirile oamenilor și să mai adauge câteva procente capitalului său electoral!

Cei mai mulți dintre edili și șefii de deconcentrate își plâng singuri de milă și se văicăresc dând vina pe „greaua moștenire”. Ajungând în fotoliul de primar direct de pe terenul de fotbal, primarul comunei cărășene Măureni arată însă că a venit în politică atât cu spiritul de echipă din competițiile sportive, cât și cu fair-play-ul atât de greu de întâlnit în luptele electorale. Zilele trecute, primarul Filimon și-a anunțat concetățenii că a fost finalizată cadastrarea comunei, tot ce înseamnă intravilan, tot ce înseamnă extravilan. Asta, ca urmare a unui proiect derulat prin Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Practic, fiecare proprietar va intra în posesia actelor de proprietate, extraselor de Carte Funciară, fără să plătească vreun leu. În plus, sunt eliminate toate neconcordanțele și nu mai e nevoie de acțiuni în instanță pentru stingerea eventualelor litigii.

Brian Filimon a pasat toate meritele înspre fostul primar, Traian Pușcaș, și secretarul comunei, cei doi având un rol determinant în realizarea acestui proiect. „Am găsit acest mare proiect în 2016, când am venit în Primărie. A fost inițiat de fostul primar, căruia îi mulțumesc pentru asta. În 2016 am primit aprobare de demarare a procedurilor. Noi suntem prima comună care finalizează acest proiect. Știu că mai sunt de rezolvat câteva lucruri, dar se rezolvă și alea. Vorbim acum de intabulări gratuite, de acest cadastru sistematic care înseamnă un reglaj pe care orice comunitate și l-ar dori. Vreau să felicit întreaga echipă din Primărie și pe colegul meu Traian Pușcaș, fostul primar. Să știți că Primăria comunei Măureni am găsit-o foarte organizată. Aș vrea să evidențiez și munca domnului secretar, pentru că în spatele acestor proiecte este o muncă titanică, mai ales la aceste intabulări”, a declarat primarul Filimon.