7 milioane pentru 7 kilometri de drum spre un trai mai bun

La Fârliug au început lucrările de asfaltare a drumului care leagă comuna de satul Duleu. Primarul comunei Ioan Borduz spune că drumul va fi inaugurat la începutul lunii octombrie.

Ioan Borduz vede acest proiect ca o intrare într-o stare de normalitate: „Sunt bucuros să prezint o stare de normalitate, dorința de a avea un trai mai bun și o infrastructură demnă de comunitatea europeană. A început asfaltarea DJ 585 și 587 Fârliug-Duleu, 7 km de drum care are ca termen de finalizare sfârșitul lunii septembrie 2019. Sumele de la proiectare până la execuția finală au fost alocate de Guvernul PSD al României prin Compania Națională de Investiții, beneficiar fiind Consiliul Județean Caraș-Severin. Din spusele viceprimarului comunei, o promisiune, dar și o necesitate onorată de doamna deputat Luminița Jivan, căreia îi mulțumim foarte mult, pentru că nu este primul și nici ultimul proiect pe care îl derulăm și în care am fost sprijiniți de domnia sa”, menționează edilul comunei Fârliug.

Ioan Borduz ne-a mai precizat că în aceste zile s-a turnat primul strat de asfalt, valoarea totală a proiectului fiind de 7 milioane de lei.