NEWS ALERT. Adrian Torma merge până la capăt! Părăseşte Primăria Moldova Nouă în aplauze!

Zilele Orașului Moldova Nouă din acest an s-au încheiat cum nu s-a mai întâmplat pe undeva, cu un anunț ferm, public, al edilului-șef privind demisia!

În ciuda eforturilor oamenilor care l-au susținut și i-au cerut să nu renunțe, Adrian Torma a fost de neclintit în privința drumului pe care, recent, a ales să-l urmeze. Nici măcar versurile lui Rapp’Aga nu l-au făcut să aibă dubii. Chiar după prestația Antoniei, șeful administrației publice locale de la Moldova Nouă a urcat pe scenă și, în fața publicului numeros, a luat cuvântul și le-a explicat celor prezenți că este ultima dată când acesta le vorbește public, în calitate de primar.

În fața mulțimii, Torma a ținut să precizeze că renunțarea la cârma orașului nu este un gest de lașitate, ci o decizie corectă. A explicat că, deși și-a dorit numai lucruri bune pentru oraș, din cauza lipsei de sprijin, atât din partea actualului Guvern, cât și a celor care tânjesc să ajungă la guvernare, ar trebui să-i mintă pe oameni cu promisiuni deșarte, promisiuni care nu-i fac cinste și nu-l caracterizează.

În același timp, Torma a ținut să mulțumească atât familiei sale, care i-a înțeles munca și care a suportat să fie târâtă prin mocirlă sau să fie ținta gurilor rele, cât și colegilor din Primărie, invitându-i pe cei din urmă pe scenă pentru a fi aplaudați de cei prezenți pentru munca depusă. „Ei merită poate mai multe aplauze decât merit eu!”, au fost ultimele cuvinte ale primarului Adrian Torma.