100.000 de euro pentru lumină ieftină

Locuitorii din comuna Fârliug se vor putea bucura de un iluminat public modern. Printr-o hotărâre de Consiliu Local, administrația publică locală a demarat implementare unui proiect de montare a peste 800 de stâlpi de iluminat.

Primarul comunei, Ioan Borduz, ne-a declarat că intenționează ca până la începutul lunii septembrie să fie montați stâlpii în Fârliug și Remetea Pogonici, iar de la începutul anului viitor să fie vizate și satele aparținătoare.

„Ne dorim să finalizăm lucrările de modernizare a rețelei de iluminat stradal până de Sfânta Marie Mică, în 8 septembrie, cu ocazia Rugii satului atât la Fârliug, cât și la Remetea Pogonici. Am alocat pentru acest amplu proiect 460.000 de lei din bugetul local și cred că locuitorii vor fi mulțumiți pentru că iluminatul modern va fi eficient și vom face economie la factură. Sunt în total 820 de stâlpi care vor fi montați cu leduri. De la începutul anului vom continua acest proiect în satele Dezești, Valea Mare și Scăiuș”, ne-a declarat primarul comunei Fârliug.