Primarul Felix Borcean nu se joacă: Caransebeşul are încă un teren de sport!

După cartierul Pipirig, și Balta Sărată se poate mândri că beneficiază de un teren modern cu gazon sintetic multifuncțional, în municipiul Caransebeș. Primarul Felix Borcean s-a ținut de promisiune și a jucat un meci demonstrativ de fotbal și în Balta Sărată.

Pentru a atrage copiii spre sport, primarul Borcean a invitat antrenorul asociației de judo Energetica Caransebeș să participe cu o parte din echipă la o demonstrație de talent, forță și măiestrie, în cadrul ceremoniei de inaugurare a terenului. Terenul este destinat jocurilor de tenis, baschet, fotbal, este prevăzut cu o instalație de nocturnă și, față de cel din Pipirig, care nu a avut atâta spațiu pentru amenajare, aici este construit la standarde oficiale de 20 de metri lățime pe 40 de metri lungime.

Felix Borcean s-a bucurat să rămână mai bine de două ore în rândul copiilor, a urmărit un meci demonstrativ între echipa cartierului Pipirig și reprezentativa cartierului Balta Sărată, după care a jucat cu câștigătorii alături de echipa Primăriei Caransebeș.

„Suntem bucuroși să deschidem porțile și acestui teren, după cel din Pipirig, au fost foarte mulți copii astăzi, emulația este mare, un astfel de teren era de mult timp așteptat aici. Sunt sigur că aici vor fi multe momente frumoase, copiii vor valorifica la maximum acest teren”, a precizat primarul Felix Borcean.

Realizat pe spațiul fostului loc de joacă din zona blocurilor ANL, terenul de sport a fost, vineri, 27 aprilie, plin de copii. Și la acest teren va exista un administrator care va gestiona programul celor care doresc să practice sportul în mod organizat. Copiii cu vârstă de până la 14 ani vor beneficia de gratuitate, iar ceilalți vor plăti un tarif modic.