Fabrică de colectare a laptelui la Oţelu Roşu? O investiție care ar salva crescătorii de animale din Valea Bistrei!

Edilul orașului Oțelu Roșu este în discuții avansate cu oameni de afaceri chinezi care sunt interesați în a investi în realizarea unei fabrici de lapte în orașul de pe Bistra.

Potrivit primarului Luca Mălăiescu, supărarea crescătorilor de animale de pe Valea Bistrei ar putea lua sfârșit odată cu deschiderea acestei fabrici, care ar putea colecta laptele de la producătorii de pe Valea Bistrei.

„Vreau să fiu optimist și să cred că toatele discuțiile pe care le-am avut în ultima jumătate de an cu oamenii de afaceri din China se vor concretiza. Una dintre investiții ar fi în realizarea unei fabrici de colectare a laptelui. Nu știu exact locația, pentru că investitorii încă studiază toate posibilitățile, însă cu siguranță va fi pe raza orașului Oțelu Roșu”, ne-a declarat Luca Mălăiescu.

Dacă se va concretiza această investiție, crescătorii de animale care aruncau laptele până acum pentru că nu au găsit distribuție la capacitate mică se vor gândi să-și mărească efectivele de animale, de acum încolo, este de părere primarul orașului Oțelu Roșu.