Fotbalul reînvie la Oțelu Roșu! Juniorii de la Metalul vor fi înscrişi în Liga a IV-a!

Pentru că juniorii au crescut la Oțelu Roșu sub directa îndrumare a antrenorului Costi Marcu și există potențial, primarul Luca Mălăiescu se gândește să înscrie Metalul Oțelu Roșu în Liga a 4-a de fotbal.

Întotdeauna edilul orașului de pe Valea Bistrei a încurajat performanța, astfel că microbiști de pe Valea Bistrei vor putea să-și încurajeze echipa, mai ales că tinerii fotbaliști nu au pretenții financiare prea mari și bugetul acordat de primărie va fi strict pentru înscriere în campionat, desfășurarea de competiții, echipament, arbitri și întreținere infrastructură, stadionul având un gazon impecabil la ora actuală.

„O spun, și nu sunt subiectiv când spun acest lucru, stadionul și baza sportivă de la Oțelu Roșu sunt printre cele mai frumoase din Caraș-Severin. În ultimii 3 ani de zile nu am avut echipă în divizie, am avut doar copii, ne-am axat pe creșterea tinerelor speranțe, cu două echipe de juniori, de care se ocupă Costi Marcu. Pentru că juniorii au prins experiență, am luat decizia să înscriem echipa în liga a IV-a, cu condiția ca jucătorii care vor evolua în Divizia D la Metalul Oțelu Roșu să fie doar de la noi din oraș și, eventual, de pe Valea Bistrei. Există o asociație privată care va parcurge procedura legală de înscriere în campionat. Noi vom finanța echipa cu 5.000 de lei pe lună, ceea ce înseamnă 60.000 de lei pe an. Noi stadionul l-am întreținut, dorim să refacem tribuna, să schimbăm scaunele și să facem mici reparații acolo unde sunt necesare. De asemenea, în premieră anunț tinerii care sunt dornici de fitness că în spațiul de la tribună vom amenaja o sală de forță atât pentru fotbaliști, cât și pentru cei care vor dori să facă mișcare. Intrarea va fi gratuită, pentru că este pentru tineri, care și așa au prea puține modalități de a-și petrece timpul liber”, ne-a precizat primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu.