Primarul Felix Borcean: „Lucrurile merg în direcția care trebuie”

Primarul Felix Borcean a verificat zilele trecute, pe şantierele deschise în municipiu, stadiul lucrărilor executate din bani publici. Concluziile edilului?

Lucrările sunt în toi la Căminul Cultural din Jupa, iar constructorul promite că acestea vor fi gata până la jumătatea lui septembrie, spune primarul.

„Am fost la Jupa, unde sunt în plină desfășurare lucrările la Căminul Cultural, o promisiune mai veche a noastră pe care trebuia să o onorăm. Am din partea constructorului promisiunea că acest obiectiv va fi finalizat până la mijlocul lunii septembrie. Lucrurile merg în direcția care trebuie”, transmite Felix Borcean.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Despre alte șantiere deschise în aceste zile în mai multe zone ale Caransebeșului, primarul a amintit că s-a amenajat o nouă parcare în Pipirig, în zona Pieței Agroalimentare, lucrările fiind executate de Serviciul Public de Întreținere și Reabilitare, iar pe strada George Buitu o altă parcare de reședință este în curs de amenajare.

„Tot în piața din Pipirig se vor amenaja grupuri sanitare și chiuvete pentru ca producătorii care vin cu marfă în piață să beneficieze de condiții cât mai bune. În Pipirig am verificat și cum s-a lucrat la locul de joacă, dar și viitoarea parcare circulară care se va amenaja acolo. În Balta Sărată locul de joacă este aproape finalizat, la Nord la fel, în ciuda opoziției locuitorilor de acolo, eu cred că cei mici au nevoie de acest loc de joacă”, mai precizează primarul Caransebeşului.

publicitate si promovare online banner maxagro