Primarul Felix Borcean aşteaptă mai mult(e) de la ofiţerii anticorupţie!

Descinderea polițiștilor la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș pentru invitarea la audieri a unei infirmiere de pe Secția Chirurgie, învinuită de înșelăciune, nu face decât să îl bucure pe primarul Felix Borcean.

Edilul spune că nu a avut semnale că s-ar întâmpla ca anumiți oameni din spital să ia șpagă pe motiv că ar rezolva niște posturi de angajare la spital. Cu toate astea, Borcean ne-a precizat: „Am avut semnale că s-au întâmplat niște lucruri pe acolo. Treaba cu șpaga în spital o vorbește toată lumea, dar nimeni nu are curajul să recunoască. Felicitări celor care au făcut plângerea și celor care investighează. Chiar am transmis celor din spital să-mi ofere dovezi, pentru că eu sunt partizanul lor, împotriva celor care fac astfel de lucruri. Oamenii se feresc pentru că și cel care dă mită și cel care primește este în aceeași măsură vinovat”.

CITEŞTE ŞI: Flagrant în Spitalul Municipal Caransebeș! E vorba de șpagă!

Felix Borcean a mai adăugat că este convins că ancheta Poliției va mai scoale la iveală și alte nume importante din spital, care s-au pretat la astfel de fapte.

Menționăm că pe surse am aflat că infirmiera, pe nume Ana Hurduzeu, ar fi verișoară cu fostul manager al spitalului, Mihaela Popovici, lucru cu care s-a lăudat în mai multe cercuri din unitatea medicală și la mai mulți posibili solicitanți de posturi de asistent și infirmier la Spitalul din Caransebeș.