Primarul Dorian Nebunu și-a făcut bine temele! Școli de nota zece la Ciudanovița

Elevii din comuna cărășeană, cunoscută pe vremuri datorită uraniului plătit ca datorie de război rușilor, învață astăzi în două școli de „aur”.

Primarul Dorian Nebunu nu se dezminte și reușește să își respecte promisiunile făcute în campania electorală.
Printre acestea se numără și cele legate de reabilitarea și modernizarea școlii gimnaziale din centru de comună și a școlii primare din satul Ciudanovița, în care s-au investit aproximativ 200.000 de euro, bani de la bugetul de stat.

„Chiar ieri (nr. miercuri, 24 martie) am reușit să facem recepția la Școala cu clasele I-IV din satul Ciudanovița, după ce la începutul anului am făcut recepția la școala gimnazială din centru de comună. Primul proiect l-am derulat prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, iar cel de-al doilea prin Compania Națională de Investiții. În ambele cazuri s-au făcut reparații capitale, de la izolații, zugrăveli și înlocuirea tâmplăriei vechi cu cea din material PVC, până la modernizarea grupurilor sanitare, montarea de centrale termice și dotarea unităților cu mobilier școlar nou și modern.”, a explicat Dorian Nebunu.

Tot săptămâna aceasta a avut loc și recepția terenului sintetic de fotbal, amenajat în Ciudanovița Colonie cu fonduri de la Uniunea Europeană, accesate prin Grupul de Acțiune Locală „Călugăra”. Investiția pentru acest teren, pe care se va putea juca chiar și după lăsarea întunericului, fiind prevăzut cu nocturnă, a ajuns la 100.000 de euro, după cum a precizat primarul din Ciudanovița.